Kerkkoor

koor2Het gemengd koor van de Protestantse Gemeente van Oudenbosch bestaat uit ongeveer 25 leden en is al meer dan 25 jaar actief.
Zij repeteren elke woensdagavond van september tot half mei van 20.00 uur tot 22.00 uur in het kerkgebouw, Fenkelstraat 24, onder leiding van onze dirigent en organist Ger Blok.

Het repertoire bestaat uit kerkelijke muziek, klassiek religieus genre en gospel.
Met regelmaat geeft het koor zijn medewerking aan de diensten binnen onze eigen gemeente tijdens de kerkelijke hoogtijdagen, Kerst, Pasen en Pinksteren. Verder wordt er geparticipeerd bij aanvragen vanuit andere kerkelijke gemeenten en/of instellingen waaronder ook verzorgingstehuizen.

Als u eens wilt komen luisteren of de sfeer proeven van ons samen zijn tijdens de repetities, dan bent u hartelijk welkom.
Uiteraard zoeken we altijd weer naar nieuwe koorleden in alle leeftijden om ons koor te komen versterken.

Het bestuur bestaat uit drie leden, te weten:

Dirigent                                     : Ger Blok
Secretaris/penningmeester      : Peter Slager
Voorzitter                                  : Ben van Es

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Ben van Es
Professor Mulderslaan 119