Voeg een bericht toe

Wilma Welten
Mooie en bemoedigende dienst. ook het gebed vanuit het liedboek kwam even binnen. Goed om weer eens te horen dat de Genade er is door Jezus.( wel zelf ons best blijven doen. Goede zondag en mooie week.

zondag 02 augustus 2020
Ans Messemaker
Ook nu weer een fijne dienst mee mogen maken, dank voor de bloemen die wij gisteren hebben mogen ontvangen, voor Huig zijn verjaardag 13 augustus, toch was het voor ons een speciale dag, het was namelijk de verjaardag van onze zoon Raymon. Wij wensen jullie allen een fijne zondag toe, hartelijke groeten van Huig en Ans Messemaker

zondag 02 augustus 2020
Simone en Rob Hanssens
Wij volgen iedere zondag de internetdienst. Onze complimenten voor de uitstekende verzorging ervan. Vandaag was er iets opmerkelijks gebeurt te weten de dienst begon 10 minuten te vroeg en de aangekondigde liturgie werd niet gevolgd maar de uitstekende dienst olv voorganger Binie. Is er iets wat wij hebben gemist? Vriendelijke groeten.

zondag 19 juli 2020
Ans Messemaker
Was weer een fijne dienst met mooie bekende liederen, wij wensen jullie allen een fijne zondag toe en een goede nieuwe week, met veel vriendschap. Vriendelijke groeten van Huig en Ans Messemaker

zondag 12 juli 2020
Zr Corrie Timmermans.
Dank voor de vieringen ze zijn een moment van rust in de week. Vooral de preken zijn inspirerend voor mij. Vind het fijn om te volgen. Maar ook de aktie's vanuit de gemeente zijn fijn om te volgen. Dank hiervoor. Een lieve groet vanuit Roosendaal.

zaterdag 11 juli 2020