Kerkbezichtiging.

kerk b

Het kerkgebouw is te bezichtigen op het volgende tijdstip:
Gedurende de periode van medio mei tot eind september elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 16.00 uur.
Zie hiervoor de agenda.
Tijdens deze uren is een (deskundige) gastheer en/of gastvrouw aanwezig.

Gedurende de periode van september tot mei : uitsluitend op aanvraag.

Voor nadere informatie hierover, kunt u contact opnemen met:
André Berends
Tel. 0165-315941 / 06-49241465

Sinds voorjaar 2015 maakt ons kerkgebouw, alsmede de naastliggende pastorie, deel uit van het zogenaamde “Parelpad”.
Roestvrijstalen cirkels, aangebracht in trottoirs in het centrum, verbinden prachtige historische “parels” en leiden
bezoekers langs het Oudenbossche religieus en cultureel erfgoed.

Met de toenemende toeristische belangstelling hiervoor, verwachten wij dus ook de komende jaren een toename
van het aantal bezoekers aan ons kerkgebouw.
Ervaring heeft geleerd, dat gesprekken leiden tot zeer uiteenlopende onderwerpen en niet alleen over het kerkgebouw.

Visie PR-commissie:

Deze bestaat uit een aantal gemeenteleden, die door middel van activiteiten proberen in hun contacten naar buiten hun herkenbaarheid als christen niet alleen op zondag gestalte te geven.

Niet alleen bij de zomerse openstelling van de kerk,  maar ook :
"De wekelijkse inloopochtend " en de "De Tafeltje dekje"- en "Proeven en smaken-maaltijden" zijn bij uitstek gelegenheden waar aandacht voor en gesprekken met anderen gevoerd kunnen worden.

Ook met projecten als bijvoorbeeld "Africare"en "Schoenmaatjes" wordt aandacht getrokken.
Verder hebben we contact met de buurtwinkeliers over verschillende activiteiten.

Er blijven nog volop andersoortige mogelijkheden over. Echter, uw hulp is daarbij nog steeds hard nodig!

Publiciteit:

Goede communicatie is van groot belang. Naast ons kerkblad "Kerkklok"- zowel gedrukt als digitaal - de maandelijkse Nieuwsbrief, het Jaarboekje en de twitter account https://twitter.com/pknoudenbosch, is met name onze website van veel informatie voorzien en in groeiende mate een belangrijk en veel gebruikt medium geworden.

Daarnaast zijn er:

- Een folder over onze kerk is beschikbaar op infobalies van de (burgerlijke) gemeente, campings, hotels etc.
- De wekelijkse publicatie van kerkdiensten en kerkelijke activiteiten in “De Halderbergse Bode” , alsmede in lokale en regionale media.
- Op de campings in de omgeving worden flyers verspreid, waarop met behulp van smartphone een QR-code kan worden gelezen die informatie geeft          over de kerkdiensten in Oudenbosch en Oud Gastel.
- Door middel van het infobord aan het hek voor het kerkgebouw worden voorbijgangers geïnformeerd over diverse kerkelijke activiteiten.