Oproep/ nieuwsflitsen.

Startzondag op 22 september as.
Voor alle info klikt u hier.

Viering 200-jarig bestaan van onze kerk.
Hier vindt u alle informatie over alle acties.

Hieronder het idee voor een passend geschenk:

Het zal u niet ontgaan zijn. Onze kerk bestaat bijna 200 jaar! Er hangt inmiddels een mooie banner aan de gevel om dit eenieder te laten weten!

Op 17 oktober 1819 werd ons kerkgebouw aan de Fenkelstraat nieuw in gebruik genomen tijdens een eredienst.
Dit jaar is dat 200 jaar geleden en we zullen dit op verschillende manieren vieren en gedenken, met als afsluiting de eredienst op zondag 20 oktober aanstaande.
Als commissie leek het ons passend en leuk om ter ere van en als herinnering aan dit jubileum, namens de gemeenteleden, een blijvend cadeau te geven. Het was niet eenvoudig, maar gezamenlijk zijn we op het idee gekomen om een 20-tal kleine tinnen avondmaalbekertjes aan te schaffen. (in plaats van de huidige kunststof exemplaren).

U kunt uw bijdrage aan dit cadeau contant in het daarvoor bestemde “offerblok” op de bar in de keuken doen of overmaken naar de Diaconie Prot. Gem. Oudenbosch op bankrekening NL ABNA 0526 7181 96 o.v.v. "gift cadeau 200 jaar kerkgebouw".

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Namens de commissie 200 jaar kerkgebouw.

Inzameling plastic doppen t.b.v. training van blindegeleidehonden.
Meer informatie vindt u  hier.

Oude mobieltjes+opladers, inktcartridges en toner (van de laserprinter) kunt u deponeren in de doos in de Pastorije,
naast het grote koffie-apparaat, bij binnenkomst  gelijk links af.

Oppastalenten voor de crèche gevraagd. Klik hier.

Schoonmaakhulpen gevraagd.

De schoonmaakploeg is naarstig op zoek naar vrijwilligers voor het schoonmaakwerk in de kerk en Pastorije.
Al vele jaren doen, veelal dezelfde, vrijwilligers hun best om de gebouwen schoon te houden.

Doordat een aantal van de vrijwilligers aangegeven heeft te zullen stoppen, ontstaat er nu een groot tekort aan schoonmaakhulpen.

Zou u ons eens in de vier tot zes weken kunnen helpen bij het schoonmaken in de Pastorije of in de kerk? De schoonmaakdagen voor de Pastorije zijn zaterdagochtend of vrijdagmiddag en voor de kerk en consistorie is dat maandagmiddag.
Voor vragen en/of aanmelden kunt u mailen naar Corrie de Gruyter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0165-317613