Ouderensoos

Sjoelen
De soos is een gezellige bijeenkomst van senioren (55+)voor zowel kerkleden als niet-kerkleden.
Lang geleden ( in 1978) kreeg een groepje mensen van de kerk er behoefte aan om elkaar buiten de kerkdienst te ontmoeten en gezellig bezig te zijn.
Dat dit een succesvolle gedachte is geweest, bewijst dus het feit dat we nog steeds bestaan.

Wilt u eens een kijkje komen nemen, dan bent u van harte welkom! Iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de Pastorije. Af en toe komen is natuurlijk ook prima!
We beginnen met koffie/ thee en daarna komen de spelletjes op tafel.
Maar voor creativiteit zoals kaarten maken of handwerken is natuurlijk ook gelegenheid.
Aan de christelijke feestdagen wordt aandacht besteed en de Kerstviering wordt samen met de PCOB georganiseerd. Er is aandacht voor elkaar bij vreugde en bij verdriet.

Door de voorschriften van het RIVM inzake het coronavirus, is de soos tot nader order gesloten.