Moderamen/ Classis

Taak Moderamen:

Het moderamen heeft tot taak het voorbereiden, samenroepen en leiden van de vergaderingen van de kerkenraad, de uitvoering van die besluiten van de kerkenraad waarvoor geen anderen aangewezen zijn, en voorts, onder verantwoording aan de kerkenraad, het afdoen van zaken van formele en administratieve aard en van zaken die geen uitstel gedogen.

De kerkenraad kiest uit haar midden een
moderamen (dagelijks bestuur), minimaal bestaande uit de volgende personen:

Predikant:
Ds. Charlotte Inkelaar- de Mos

Kerkenraad (voorzitter):
Anthonie Maranus

Scriba /kerkrentmeester:
Janny van der Kruijk

Diaken   :
Aad-Jan van der Ven

Deze personen vergaderen voorafgaande aan de kerkenraadsvergadering.

Voor de Classis worden afgevaardigd :

Predikant  - als 1e:
Ds. Charlotte Inkelaar- de Mos