zegel180

Wij zijn een kleine, maar actieve protestantse gemeente in de Brabantse plaats Oudenbosch, waar iedereen van harte welkom is. Wij hopen u dan ook eens persoonlijk te ontmoeten tijdens onze kerkdienst, een bezichtiging van ons kerkgebouw of bij één van onze vele andere activiteiten.
Wij zijn gevestigd aan de Fenkelstraat 24, 4731 JB Oudenbosch.

OPNIEUW SLUITING VAN DE KERK

Als gevolg van de striktere maatregelen van het RIVM zullen helaas vanaf zondag 20 december tot  nader bericht alleen internetdiensten gehouden worden.
OOK DE PASTORIJE IS WEER GESLOTEN VOOR ALLE ACTIVITEITEN.

Gebed in deze tijd van lockdown van ds. René de Reuver. U vindt het hier.

Kerkdienst:
17 januari - 10.00 uur - ds. Charlotte Inkelaar- de Mos

Deze dienst is dus alleen digitaal te volgen.
De liturgieën vindt u hier.

De kindernevendienst vindt ook digitaal plaats. Het thema van deze zondag is: Een prachtig feestelijk verhaal
Hier kunt u  de tekst vinden.

Beeld- en geluidsdienst:
Iedere zondag wordt de kerkdienst live via deze website uitgezonden.
De dienst wordt ook opgenomen, zodat u deze op een later tijdstip kunt beluisteren.

Live uitzending (audio)         -  Live uitzending (video)
Opgenomen audiodiensten  - Opgenomen videodiensten

UW HULP C.Q. GIFT GEVRAAGD VOOR LEVENSREDDENDE OPERATIE VAN TELEZA, DOCHTER VAN NICOLE VAN ELTEREN.
Voor informatie en de stand van de crowdfundingsactie én diaconie klikt u hier.

De laatste ontwikkelingen van het behandeltraject van Teleza kunt u hier vinden.

Gastenboek.
Het gastenboek kunt u hier vinden.

Boodschappen doen.
Voor het laten doen van boodschappen kunt u contact opnemen met de diaconie:

Klik hier voor de uitgebreide agenda.

ANBI: In verband met de fiscale aftrekbaarheid van giften en schenkingen zijn kerkgenootschappen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) verplicht bepaalde gegevens online te publiceren. De publicaties van kerk en diaconie kunt u zien via onderstaande links.

ANBI algemeenKerk