zegel180
Wij zijn een kleine, maar actieve Protestantse gemeente in de Brabantse plaats Oudenbosch, waar een ieder van harte welkom is. Wij hopen u dan ook eens persoonlijk te ontmoeten tijdens onze kerkdienst, een bezichtiging van ons kerkgebouw of bij één van onze vele andere activiteiten.

Wij zijn gevestigd aan de Fenkelstraat 24, 4731 JB Oudenbosch.

Kerkdienst:
20 mei -10.30 uur - ds. Charlotte Inkelaar- de Mos - Pinksteren - m.m.v. ons Kerkkoor
Kerkdiensten - Liturgie - Afkondigingen

Geluidsdienst:
Iedere zondag wordt de kerkdienst live via deze website uitgezonden.
De dienst wordt ook opgenomen, zodat men deze op een later tijdstip kan beluisteren.
Live-uitzending - Opgenomen diensten

Een bijzondere avond op donderdag 24 mei om 19.30 uur.
Dan is er een oecumenische avond in de Pastorije.
Laurent Nouwen is uitgenodigd, die dan over het leven van zijn broer Henri komt vertellen.
Meer info hier

Overig:
Een overzicht van oproepen en/ of nieuwsflitsen is hier te vinden.

ANBI: In verband met de fiscale aftrekbaarheid van giften en schenkingen zijn kerkgenootschappen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) verplicht bepaalde gegevens online te publiceren. De publicaties van kerk en diaconie kunt u zien via onderstaande links.

ANBI algemeenKerk

Klik hier om naar de agendapagina te gaan voor meer informatie.