zegel180
Wij zijn een kleine, maar actieve protestantse gemeente in de Brabantse plaats Oudenbosch, waar iedereen van harte welkom is. Wij hopen u dan ook eens persoonlijk te ontmoeten tijdens onze kerkdienst, een bezichtiging van ons kerkgebouw of bij één van onze vele andere activiteiten.
Wij zijn gevestigd aan de Fenkelstraat 24, 4731 JB Oudenbosch.

Kerkdienst:
21 juli 09.00 uur - ds. Charlotte Inkelaar- de Mos
Kerkdiensten - Liturgie - Afkondigingen

Geluidsdienst:
Iedere zondag wordt de kerkdienst live via deze website uitgezonden.
De dienst wordt ook opgenomen, zodat men deze op een later tijdstip kan beluisteren.
Live-uitzending - Opgenomen diensten

JAARBOEKJE 2019-2021.

Het nieuwe Jaarboekje 2019-2021, dat weer uitgebreide informatie bevat over alle activiteiten in onze gemeente en over iedereen die daarin actief is, is gereed voor uitgave. Dit stond tot nu toe ook op de website.

In verband met de nieuwe privacyregels heeft de kerkenraad echter besloten dit niet meer te plaatsen.
Voor gemeenteleden is er een papieren exemplaar beschikbaar, dat meegenomen kan worden uit de Pastorije.
Ook kan er bij de redactie (N. Blok, tel. 0165313512, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een boekje worden besteld. We zorgen dan dat u dat in uw bezit krijgt.

Overig:
Een overzicht van oproepen en/ of nieuwsflitsen is hier te vinden.

ANBI: In verband met de fiscale aftrekbaarheid van giften en schenkingen zijn kerkgenootschappen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) verplicht bepaalde gegevens online te publiceren. De publicaties van kerk en diaconie kunt u zien via onderstaande links.

ANBI algemeenKerk

Klik hier om naar de agendapagina te gaan voor meer informatie.