zegel180
Wij zijn een kleine, maar actieve Protestantse gemeente in de Brabantse plaats Oudenbosch, waar een ieder van harte welkom is. Wij hopen u dan ook eens persoonlijk te ontmoeten tijdens onze kerkdienst, een bezichtiging van ons kerkgebouw of bij één van onze vele andere activiteiten.

Wij zijn gevestigd aan de Fenkelstraat 24,
4731 JB Oudenbosch.

Kerkdienst:
24 september - 10.30 uur - ds. Charlotte Inkelaar- de Mos - Startzondag
Kerkdiensten - Liturgie - Afkondigingen

Geluidsdienst:
Iedere zondag wordt de kerkdienst live via onze website uitgezonden.
De dienst wordt ook opgenomen, zodat men deze op een later tijdstip kan beluisteren.
Live-uitzending - Opgenomen diensten

Zondag 15 oktober as. in de kerk het Jubileumconcert  25 jaar Hoklavier. Aanvang om 14.30 uur en de toegang is vrij.
Meer informatie vindt u hier

Kledinginzameling op woensdag 4 oktober as. van 18.00 tot 19.00 uur.
Uw schone en hele overtollige kleding kunt u dan inleveren bij De Pauluskerk, De Basiliek en onze kerk.

Overig:
Een overzicht van oproepen en/ of nieuwsflitsen is hier te vinden.

ANBI: In verband met de fiscale aftrekbaarheid van giften en schenkingen zijn kerkgenootschappen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) verplicht bepaalde gegevens online te publiceren. De publicaties van kerk en diaconie kunt u zien via onderstaande links.

ANBI algemeenKerk

Klik hier om naar de agendapagina te gaan voor meer informatie.