zegel180

Wij zijn een kleine, maar actieve protestantse gemeente in de Brabantse plaats Oudenbosch, waar iedereen van harte welkom is. Wij hopen u dan ook eens persoonlijk te ontmoeten tijdens onze kerkdienst, een bezichtiging van ons kerkgebouw of bij één van onze vele andere activiteiten.
Wij zijn gevestigd aan de Fenkelstraat 24, 4731 JB Oudenbosch.

OPENSTELLING KERK I.V.M. HET CORONAVIRUS.

Vanaf zondag 13 september worden er naast de internetdiensten ook weer reguliere diensten gehouden.
Voor deelname hieraan: Zie verder de informatie hieronder bij het onderwerp "Kerkdienst".

OPENSTELLING "DE PASTORIJE" I.V.M. HET CORONAVIRUS.

In aansluiting op het besluit van de overheid om een aantal horecagelegenheden met ingang van 14 oktober 2020 om 22.00 uur te sluiten, zijn er vanaf dat moment in "De Pastorije" geen activiteiten meer van “Proeven & Smaken" en "Tafeltje Dekje".

Voor actuele informatie over de voortgang van de diverse andere activiteiten in "De Pastorije" verwijzen wij u naar de leidinggevenden van de diverse activiteiten en naar de agenda op onze website. Daar kunt u zien welke activiteiten doorgang vinden en welke voorlopig zijn stopgezet.

Kerkdienst:
25 oktober - 9.00 uur - ds. B. ten Kate uit Bergen op Zoom

Deze dienst is ook digitaal te volgen.

Aanmelden kerkdienst:
Als u de dienst wilt bijwonen, dient u zich vooraf aan te melden en dit kan tot uiterlijk vrijdagavond 19.00 uur.
U kunt zich telefonisch aanmelden bij de scriba, tel. 0165-311912 of via de links van de kerkplanner hier.

De liturgieën vindt u hier.

Beeld- en geluidsdienst:
Iedere zondag wordt de kerkdienst live via deze website uitgezonden.
De dienst wordt ook opgenomen, zodat u deze op een later tijdstip kunt beluisteren.

Live uitzending (audio)         -  Live uitzending (video)
Opgenomen audiodiensten  - Opgenomen videodiensten

UW HULP C.Q. GIFT GEVRAAGD VOOR LEVENSREDDENDE OPERATIE VOOR TELEZA, DOCHTER VAN NICOLE VAN ELTEREN.
Voor alle recente informatie en de stand van de crowdfundingsactie én diaconie klikt u hier.

Gastenboek.
Het gastenboek kunt u hier vinden.

Boodschappen doen.
Voor het laten doen van boodschappen kunt u contact opnemen met de diaconie:

Klik hier voor de uitgebreide agenda.

ANBI: In verband met de fiscale aftrekbaarheid van giften en schenkingen zijn kerkgenootschappen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) verplicht bepaalde gegevens online te publiceren. De publicaties van kerk en diaconie kunt u zien via onderstaande links.

ANBI algemeenKerk